Dream Of Night ♥
Entahlanak...
Saturday, 16 May 2015 | 14:31 | 0 comments
Assalamualaikum and hello, guys! *waves*
Wow, it's been awhile! Dah lama tak post apa-apa dekat blog hehe. Last update 19/9/13 tak silap aku. Lulz. Rindu pulak dengan blog ni. Nak edit bagai... tapi sekarang dah zaman malas so... Thank you blogskins. XD

Masa 3/3 baru ni, result SPM dah diumumkan. Well... Result aku tak lah membanggakan sangat tapi alhamdulillah! I managed to get 4A's, which is BM, PAI, Sejarah and Mathematics (bukan Add Maths tau haha). Sebab takde orang yang rajin nak baca blog aku la aku berani share result kahkah. Kalau ada yang baca ni diam diam sudahlah eh haha.

Memandangkan result aku yang sebegitu rupa, aku dapat markah merit yang agak rendah sebab tak aktif koko (honestly I'm quite regret about it), tak dapat la aku nak masuk universiti untuk sambung diploma. Kecewa tu mestilah kan siapa je yang tak kecewa. Walaupun begitu, Allah dah aturkan segalanya yang terbaik untuk kita kan. Aku ditawarkan untuk sambung Tingkatan 6 dekat SMK Desa Mahkota (I told ya that sch is so cool). Puan Rose pernah pesan yang zaman sekarang ni budak makin pandai. Kita dah tak boleh nak memilih sangat jadi ambik je peluang yang ada. So now... I'm currently one of Form 6 students. It's a hard decision tho but who knows that I can survive hehe. All the best, dear self. ♡

Bila dah masuk 18 tahun ni, memang kena hadap macam-macam dugaan. Nak kena berpisah dgn keluarga, kawan-kawan, kesayangan (haha ok yg ni mengarut. Aku tak ada kesayangan.) I mean, my 'best buddy' ahaks. Lepas ni mungkin dia akan sambung belajar di Kelantan. Hmm... LDR la kami nanti~ hahaha just kidding. Tapi memang jarak dari KL ke Kelantan jauh pun kan... Take care of yourself, okay? Kita pun bukannya selalu jumpa kan tapi takpe, "distance makes the heart grows fonder". Kan kan? Hee ^-^

Aku pun tak tahu apa sebab aku tiba-tiba gerak hati nak update balik blog. Lol maybe sebab nak cerita dekat Twitter, orang kata spam pulak kan. Maleh nak layan :p Erm better I pen off now. I'll update again kalau aku rasa nak update. For those yang rajin baca aku punya update yang agak mengarut ni, terima kasih, thank you, arigatou dan sewaktu dengannya. Have a nice day ahead, guys! Assalamualaikum ♡

Older Post
Disclaimer


No harsh words here or GO AWAY!


Tagboard

Please leave your blog's link, not your EMAIL. Thank you... ;)
Credits

-Template By : Nurin Asyada
-Thanks to :